Тема

Тернопільські новини

На Тернопільщині продовжують масово спалювати суху траву. Фото

07:40. В м. Тернопіль на вул. Злуки, 25 виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 30 м.кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

10:24. В м. Збараж, по вул. Вишнівецького виникла пожежа сухих гілок дерев на відкритій території, на площі 2 м.кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

10:46. В с. Чистилів Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

11:08. В сел. Гусятин на вул. Цехова виникла пожежа очерету на відкритій території, на площі 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 10-ї державної пожежно-рятувальної частини.

11:15. Поблизу с. Чорний Ліс Збаразького району виникла пожежа сухої трави та очерету на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

11:19. В с. Оліїв Зборівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 0,1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини.

11:58. В с. Біла Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 100 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

12:17. В м. Тернопіль на вул. Об’їзна виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 50 м.кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

13:03. В с. Нова Гребля Бережанського виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 4,9 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

13:36. В м. Заліщики на вул. Зеленогайській виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 200 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі не допущено розповсюдження вогню на будівлю церкви.

13:36. В м. Бережани на вул. Шептицького бічна виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 900 м.кв. Пожежу ліквідовано резервним караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:05. В с. Ст. Вишнівець Збаразького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 250 м.кв, поблизу кладовища. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Вишнівець.

14:05. В с. Волощина Бережанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 4,8 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 14-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:33. В с. В. Гаї Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 150 м.кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

15:24. В с. Острів Тернопільського району виникла пожежа сухої трави та самосіву на відкритій території, на площі 4,8 га. На пожежу залучались чергова зміна частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення, черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини та 25-го державного пожежно-рятувального поста.

15:44. В с. Ценів Козівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 3,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі врятовано дві житлові будівлі.

15:55. В с. Миролюбівка Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 25-го державного пожежно-рятувального поста.

15:58. В с. Лісники Бережанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

16:00. В с. Більче-Золоте Борщівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Більче-Золоте.

16:10. В с. Малий Ходачків Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди сел. В. Бірки.

16:12. В м. Бережани по вул. Хатки виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2,5 га. Пожежу ліквідовано резервним караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

16:44. В сел. Гусятин виникла пожежа сміття на відкритій території, на площі 2 га. Пожежу ліквідовано черговою зміною 10-ї державної пожежно-рятувальної частини.

17:15. В м. Борщів на вул. Об’їзна виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 20 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини.

17:17. В с. Налужжя Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави та листяної підстилки самосіву на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

17:54. В м. Теребовля на вул. Провулок Нової виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2 га. Пожежу ліквідовано резервним караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

17:57. В с. Вигода Гусятинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 60 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 22-го державного пожежно-рятувального поста.

18:20. В с. Бережці Кременецького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 0,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:55. В с. Горішня Вигнанка Чортківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 0,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

19:27. В с. Бірки Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:11. В с. Підгороднє Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 120 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:11. В с. Колиндяни Чортківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 0,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:28. В с. Нападівка Ланівецького району виникла пожежа сухої трави, сміття та очерету на відкритій території, на площі 1,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:32. В с. Шпиколоси Кременецького району на вул. Підвисока виникла пожежа підстилки лісового масиву, що належить лісогосподарському підприємству «Кремліс», на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:33. На відкритій території між с. В. Глибочок Тернопільського району та мікрорайоном Пронятин виникла пожежа сухої трави, на площі 4 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:40. В сел. В. Березовиця Тернопільського району виникла пожежа очерету на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

20:45. Поблизу с. Колодно, біля хутора Глинчуки Збаразького району, виникла пожежа підстилки самосіву на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння врятовано господарську будівлю та 12 га лісосмуги.

20:59. В с. Кам’янка Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2,5 га. Пожежу ліквідовано резервним караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

21:03. В с. Курники Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 700 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Шляхтинці.

21:53. В м. Тернопіль на вул. Липова, 13 виникла пожежа сухої трави та сміття на відкритій території, на площі 500 м.кв. Пожежу ліквідовано резервним караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

21:54. В с. Мала Андруга Кременецького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

22:03. В с. Буцнів Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

22:17. В с. Біла Тернопільського району, неподалік бару «Рибка», виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

23:30. В с. Скоморохи Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 25-го державного пожежно-рятувального поста.

01:25. В с. Нова Могильниця Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Ласківці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *