Тема

Тернопільські новини

В Підгайцях “технічний” кандидат команди Порошенка присвоює собі чужі заслуги

Завершальна стадія виборчої кампанії заставляє деякі політичні сили забути про будь-які цінності та пам’ять про покійних людей.

Так в Підгайцях “технічний” кандидат Європейської солідарності на міського голову Василь Пеляк присвоює собі досягнення, до яких не має жодного відношення.

Василь Пеляк висунутий кандидатом в мери за протекції партії Європейська солідарність, аби відібрати голоси в конкурентів Алли Колодницької – колишньої голови райдержадміністрації.

Останніми днями Василь Пеляк почав дуже активно зустрічатися із виборцями. І під час цих зустрічей він опускається так низько, що присвоює собі заслуги, які були досягнуті покійною головою міста Тетяною Левкович.

Саме Тетяна Левкович, будучи авторитетною та впливовою не лише в Підгайцях, почала змінювати місто на краще. Зрушення в Підгайцях відбувалися під її керівництвом.

Сам же Василь Пеляк в ті часи працював всього лиш землевпорядником. І лише дещо пізніше, його підвищили в посаді, щоб він з більшою зарплатою міг погасити свої кредити. І цей молодий чоловік за останні роки справді покращив своє матеріальне становище. Навіть придбав автомобіль. Але жодних ініціатив так і не проявляв.

За останній рік абсолютно пасивна робота Василя Пеляка в Підгаєцькій міській раді обійшлась платникам податків в 272 222 гривень заробітної плати. В середньому це понад 22 тисячі гривень щомісяця.

На щастя, цей горе-чиновник позбудеться своєї посади вже наступного місяця, адже заступники припиняють свої повноваження перед новообраним головою громади. Ні він, як “технічний кандидат” Європейської солідарності, ані Алла Колодницька, в інтересах якої висувався Василь Пеляк, судячи із настроїв виборців в новоутвореній громаді, не наберуть потрібної кількості голосів.

Зате пам’ять про Тетяну Левкович та її самовіддану працю підгайчани будуть пам’ятати ще довго.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *