Тема

Тернопільські новини

В Чорткові молодики зламали зупинку громадського транспорту. Фото, відео

Група хлопців зламала зупинку в Чорткові.

Завдяки відразу декільком приватним камерам відеонагляду вдалось встановити, що автобусну зупинку, що по вул. Ст.Бандери (навпроти АТП), зламали п’ятеро хлопців приблизно о 00:30-00:40 годині.

Із камер видно, що хлопці вийшли на вул. Ст.Бандери зі сторони стадіону, що навпроти міського кладовища. Кинувши зупинку, п’ятеро юнаків попрямували вверх по вул. Кн. В.Великого.

Хлопців вже вдалося знайти.

Муніципальна варта Чорткова встановила особи п’ятьох хлопців, котрі вночі зламали автобусну зупинку! Пошуки зловмисників розпочались ще о 8 ранку. Завдячуючи 20 камерам відеоспостереження, як комунальним, так і приватним, вдалось майже відразу вийти на слід п‘яти молодих хлопців.

Спершу компанія бурхливо веселилась на площі Героїв Євромайдану, після чого (під супровід відеокамер, не усвідомлюючи того) пішли вгору по вул. Ст.Бандери. Проходячи повз автобусну зупинку, зупинились, і чомусь вирішили на неї залізти. Хоч конструкція і металева, втім очевидно, що вона не витримала навантаження від ваги відразу кількох хлопців.

Більше того, як згодом виявилось, цей «історичний» момент один з хлопців «героїчно» знімав на відео та виклав у «сторіс» в соціальній мережі Instagram. Завершивши справу, компанія спокійно попрямувала додому.

«Муніципали» спрацювали надзвичайно професійно та оперативно. За декілька годин обійшли не один магазин, переглядаючи записи камер та спілкуючись із місцевими мешканцями, намагаючись знайти зачіпки. Варто зазначити, що публікація про вандалізм і прохання допомоти таки дали результат. Двоє жителів Чорткова відгукнулись та надали цінну інформацію, котра дозволила встановити особи двох з п‘яти хлопців. А далі – за ланцюговою реакцією – було неважко дізнатись імена решти.

На хлопців складено протоколи про адміністративне правопорушення за статею 152 КУпАП, оскільки всі досягнули 16-річного віку. На жаль, такий штраф (340-1360 грн) можна вважати мізерним. Значно гіршим у даному випадку для них є загальноміський осуд, який, сподіваємось, слугуватиме хорошим уроком на майбутнє для тих, кому в голову ще раз прийде така ідея.

Допоможіть встановити особи зловмисників

Допоможіть встановити особи зловмисників, котрі вночі зламали автобусну зупинкуЗавдяки відразу декільком приватним камерам відеонагляду, відео з яких нам надали, вдалось встановити, що автобусну зупинку, що по вул. Ст.Бандери (навпроти АТП), зламали п’ятеро хлопців приблизно о 00:30-00:40 годині. Із камер видно, що хлопці вийшли на вул. Ст.Бандери зі сторони стадіону, що навпроти міського кладовища. Кинувши зупинку, п’ятеро юнаків попрямували вверх по вул. Кн. В.Великого. Чортківська міська рада просить мешканців міста допомогти впізнати та розшукати зловмисників, анонімність гарантуємо! Міський голова Чорткова Володимир Шматько обіцяє грошову винагороду в розмірі 5 тисяч гривень за допомогу у встановленні осіб зловмисників!

Опубліковано Чортківська міська рада Четвер, 6 серпня 2020 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *