Тема

Тернопільські новини

П’ятеро випускників тернопільських навчальних закладів склали ЗНО на 200 балів

Днями в Україні завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020, за результатами якого п’ятеро випускників тернопільських середніх навчальних закладів отримали найвищий результат – 200 балів. Найвищі бали абітурієнти отримали з фізики та математики.

Тернопільська міська рада завжди підтримує випускників у їхніх високих досягненнях та, керуючися положенням «Про іменні стипендії Тернопільської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей міста Тернополя», цим п’яти тернополянам буде надана грошова винагорода.

«Вітаємо випускників, їхніх вчителів та батьків з цими досягненнями. За найвищий результат у ЗНО ці молоді люди отримують стипендію у розмірі 2000 грн. Окрім того, якщо вони оберуть для навчання вищий навчальний закладу у Тернополі, отримуватимуть щомісячну стипендію у розмірі 1000 грн,  – зазначає міський голова Сергій Надал. – Ми завжди створюємо комфортні умови для того, щоб кращі учні залишалися у місті і згодом допомагали у розвитку нашого краю».

Зазначимо, 200 балів з математики та фізики отримали випускники ТУГ ім. І. Франка, ТСШ І-ІІІ ст. № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов, ТНВК Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого, ТСШ І-ІІІ ст. № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов та Тернопільського технічного ліцею.

One thought on “П’ятеро випускників тернопільських навчальних закладів склали ЗНО на 200 балів

  1. Нещодавно відбувся семінар-практикум методистів наукових відділень мовознавства обласних малих академій наук учнівської молоді «Мовно-комунікативні компетентності як основа успішної соціалізації учнів МАН». Він проходив у м. Рівне, на базі обласного комунального позашкільного навчального закладу «Рівненська Мала академія наук учнівської молоді» Рівненської обласної ради з 19 по 21 вересня 2018 року. Участь у семінарі взяла методист обласної Малої академії наук Хомик Тетяна Станіславівна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *