Тема

Тернопільські новини

В Тернополі молодик поліз в магазин по горілку та пиво. Його затримали та прикували кайданками до стовпа

Працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області затримали молодика, який незаконно проник до продуктового магазину.

На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного продуктового магазину. На місці події поліцейські охорони виявили уламки металопластикових дверей, а в приміщенні було чути кроки. З’ясувалося, що невідомий чоловік розбивши двері цеглиною потрапив до магазину. Об’єктом злочину він обрав пиво та горілку. Сума заподіяних збитків близько десяти тисяч гривень.

Затриманим виявився 22-річний житель Тернопільщини, який уже неодноразово мав проблеми з законом.
На місце події викликали патрульну поліцію та слідчо-оперативну групу для встановлення деталей справи. Зловмисника доставили до Тернопільського відділу поліції.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Зловмисника прикували кайданками до стовпа каркасу накриття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *