Тема

Тернопільські новини

За звалище у Великій Березовиці підприємця оштрафовано на понад 104 тис. грн

Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області відреагувало на ситуацію, яка склалася неподалік смт Велика Березовиця Тернопільського району Тернопільської області з утворенням несанкціонованого і неконтрольованого звалища побічних продуктів тваринного походження, та вжило ряд заходів для розв’язання цієї проблеми й недопущення виникнення надзвичайної ситуації.

У результаті проведених заходів звалище було обстежено. Встановлено, що земельна ділянка, де утворилося скупчення тваринних решток, перебуває в оренді ТзОВ «Біобластер», який проводить діяльність із обігу побічних продуктів тваринного походження.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області провели позапланову перевірку ТзОВ «Біобластер» щодо дотримання вимог законодавства у сфері ветеринарної медицини.

Суб’єкту господарювання надано припис, яким його зобов’язано відсортувати відходи та вивезти їх на спеціалізоване утилізаційне підприємство.

Крім того, щодо керівника ТзОВ «Біобластер» винесено постанову про притягнення до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на суму 104 325 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *