Тема

Тернопільські новини

В Тернополі зали з ігровими автоматами ростуть, як гриби

В Тернополі, як і в інших містах, продовжує збільшуватися кількість ігрових залів. Для прикладу, на шляху від залізничного вокзалу до перехрестя поблизу ТНТУ їх 7. І це всього лиш якихось 350 метрів. Це навіть при тому, що гральний бізнес заборонений ще у 2009 році.

Про це повідомив Володимир Бойко.

Ігрові зали працюють цілодобово і маскуються під бренд національних лотерей. Але невже хтось справді думає, що цілу ніч в Тернополі ходять сотні людей в пошуках квитка Лото-забави чи закреслені до сходу сонця 6 із 42 чисел в полі Мегалоту будуть мати більшу ймовірність виграшу? Звісно що ні! В ігрових залах осідають люди, які регулярно програють кругленькі суми. Як правило, ці гроші зароблені зовсім не азартними гравцями, а іншими людьми. Зиск з цього мають і банки, бо програні гроші часто швидко трансформуються у взяті кредити.

Ще гірше, що ігрові зали розміщуються поблизу навчальних закладів чи студентських гуртожитків. На згаданій мною 350 метровій ділянці з сімома ігровими залами розташовані Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола та Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.

Для ділків таке розміщення є досить вигідним. Адже студенти, які просаджують зароблені батьками в Італії або Польщі кілька сотень євриків, є чи не основними інвесторами тіньових прибутків власників незаконного грального бізнесу.

Дивно, як ігрових залів не помічають правоохоронці.

Схоже, нелегальний гральний бізнес продовжує бути потоком в корупційної влади, – вважає Володимир Бойко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *