Тема

Тернопільські новини

В Заліщицькому районі обвалився транспортний міст. Фото

13 лютого в селі Лисівці Заліщицького району відбулося часткове руйнування автомобільного моста через річку Серет. У зв’язку з даною подією ніхто не постраждав. 

У зв’язку із цим скориговано маршрут проїзду дорогою Р-24 у с. Лисівці Тернопільської області у зв’язку із аварійним станом мосту

Рух усіх видів транспорту, який раніше здійснювався через міст у с. Лисівці Тернопільської області (Р-24), перенаправлено дорогами Т-20-01, Т-20-20 та Т-20-15.

З огляду на те, що дорога Р-24 у Тернопільській області роками використовувалася водіями вантажівок як основний коридор для перевезення будівельних матеріалів з кар’єрів з істотним порушенням норм перевезення вантажу, вона зазнала суттєвих ушкоджень.

Минулого року Служба автомобільних доріг у Тернопільській області провела обстеження мості у с. Лисівці та обмежила рух аварійною ділянкою задля забезпечення безпечного проїзду.

Крім того, аварійний міст було внесено у перелік об’єктів, які підлягають ремонту у 2019 році. На жаль, водії великотоннажного транспорту, попри обмеження, продовжували інтенсивно пересуватися мостом.

«Місяцями водії великотоннажного транспорту ігнорували знаки обмеження руху аварійною ділянкою мосту. Щодня тонни матеріалів перевозили фури з кар’єрів у Скалі-Подільській та Бурдяківцях. Не дивно, що об’єкт зазнав руйнувань», – коментує керівник Заліщицької ДЕД Михайло Харук.

Наразі рух цією ділянкою дороги є неможливий. З огляду на це у Службі автомобільних доріг області просять дотримуватися схеми об’їзду мосту у селі Лисівці.

Дорожники почнуть роботи з настанням сприятливих погодних умов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *