Тема

Тернопільські новини

Свободівець з Чорткова намагається відсудити свою посаду

Часто стається так, що чиновники не усвідомлюють свою тимчасовість. Прихід до влади вважають якоюсь довічною індульгенцією, яку ніхто не має права порушити. А після звільнення ще довго своїми нігтями чіпляються за те крісло, в якому так м’яко було сидіти, отримуючи чималу зарплату з бюджету.

Як виявилось, до таких відноситься і звільнений з посади заступника голови Чортківської районної ради Петро Пушкар. Ми вже писали про те, як він влаштував цирк, не бажаючи залишити свій службовий кабінет після звільнення. Він навіть викликав поліцію та відмовлявся отримувати свою трудову книжку. Та все ж, довелося піти.

Тепер свободівець Петро Пушкар вирішив спробувати повернутися на колишню посаду через суд. Він подав позов до Тернопільського окружного адміністративного суду, де просить скасувати рішення районної ради про його звільнення та про призначення наступника. Йому байдуже, що таке рішення прийняла більшість депутатів. Але в суді встановили, що колишній чиновник забув сплатити судовий збір та залишили його заяву без руху.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *