Тема

Тернопільські новини

На Тернопільщині вогонь з сухої трави почав перекидатися на дерева. Фото

11 квітня на території Тернопільської області виникло 23 пожежі в екосистемах:

06:13 в с. Івачів Долішній Тернопільського району виникла пожежа сухої трави та придорожньої лісосмуги на площі 0,05 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3 ДПРЧ Управління, під час гасіння пожежі врятовано придорожню лісосмугу, площею 15 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
10:35 в с. Струсів Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 2 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Пожежу ліквідовано черговим відділенням 25 ДПРП 12 ДПРЧ Управління.
11:36 в с. Старий Збараж Збаразького району, по вул. Ополянника, виникла пожежа сміття на стихійному сміттєзвалищі на площі 0,002 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4 ДПРЧ Управління.
12:41 в м. Бучач по вул. Баризькій виникла пожежа сміття на паспортизованому сміттєзвалищі, на площі 0,08 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9 ДПРЧ Управління.
13:08 в с. Курники Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,05 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК Шляхтинці.
13:25 в с. Івачів Долішній Тернопільського району виникла пожежа сухої трави та придорожньої лісосмуги на площі 0,08 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3 ДПРЧ Управління, під час гасіння пожежі врятовано придорожню лісосмугу, площею 15 га.
13:40 в м. Тернопіль по вул. Микулинецькій, виникла пожежа сухої трави та сміття на відкритій території на площі 1,8 га. Пожежу ліквідовано черговою зміною ЧСПТ АРЗ СП Управління, під час гасіння врятовано 3 будівлі.
14:28 в с. Ланівці Борщівського району виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території на площі 3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8 ДПРЧ Управління. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
14:44 в с. Чверці Бережанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 4 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Пожежу ліквідовано черговим караулом 7 ДПРЧ Управління.
15:02 в м. Підгайці по вул. Шевченка на території місцевого кладовища виникла пожежа окремо стоячого дерева. Внаслідок пожежі знищено дерево на площі 1,5 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 14 ДПРЧ Управління.
16:04 в с. Великі Бережці Кременецького району виникла пожежа сухої трави та очерету на площі 0,05 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5 ДПРЧ Управління.
16:31 в с. Великі Бірки Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,09 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК Великі Бірки та резервним караулом 3 ДПРЧ Управління, під час гасіння не допущено розповсюдження вогню на будівлю залізничної станції.
18:43 в с. Максимівка Збаразького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,01 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4 ДПРЧ Управління.
19:45 в с. Біла Тернопільського району виникла пожежа сухої трави та очерету на відкритій території на площі 0,05 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ Управління.
20:36 в с. Дибще Козівського району виникла пожежа сухої трави та сміття на відкритій території на площі 0,005 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 18 ДПРЧ Управління, під час гасіння врятовано лісовий масив, площею 50 га.
20:53 в с. Клювинці Гусятинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 2 га. Пожежу ліквідовано черговим відділенням 21 ДПРП 10 ДПРЧ Управління.
21:06 в с. Поділля Підволочиського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,05 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим відділенням 24 ДПРП 20 ДПРЧ Управління.
21:15 в с. Устя Борщівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 4 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК Мельниця-Подільська.
21:34 в с. Лапшин Бережанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,05 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7 ДПРЧ Управління.
21:42 в с. Бедриківці Заліщицького району виникла пожежа сміття на стихійному сміттєзвалищі на площі 0,04 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15 ДПРЧ Управління.
22:27 В с. Веселівка Кременецького району виникла пожежа сміття на стихійному сміттєзвалищі на площі 0,03 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5 ДПРЧ Управління.
22:32 в с. Сновидів Бучацького району виникла пожежа сухої трави та самосіву лісових насаджень на площі 0,5 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК Золотий Потік та місцевим населенням, під час гасіння врятовано лісовий масив, площею 30 га.
23:16 в с. Лошнів Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12 ДПРЧ Управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *