Тема

Тернопільські новини

Жителі області продовжують спалювати суху траву

Внаслідок необережного поводження з вогнем, чи звичайної людської халатності й необачності на відкритих територіях, господарських угіддях, уздовж транспортних магістралей, на узбіччях і навіть практично у центрі населених пунктів горить суха рослинність.

Кількість таких пожеж не зменшується. Лише протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували 19 пожеж в природних екосистемах. А загалом, з початку 2020 року, на Тернопільщині зареєстровано 107 таких пожеж, на загальній площі близько 107 га.

12:09

В с. Яструбове Козівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 10 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Козлів.

12:41

В с. Добрівляни Заліщицького району виникла пожежа сухого очерету на відкритій території, на площі 4 га. Вогонь перекинувся на господарську споруду, внаслідок чого, окрім очерету знищено шиферне покриття, дерев’яну обрешітку будівлі на площі 12 м. кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі врятовано господарську будівлю.

14:09

Поблизу м. Бережани виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:14

Поблизу с. Дубівці Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевою пожежною командою с.Шляхтинці.

14:29

В с. Колиндяни Чортківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:59

В с. Рожанівка Заліщицького району виникла пожежа сміття на відкритій території, на площі 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Товсте.

15:09

В с. Лошнів Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння врятовано самосів на площі 5 га.

15:10

В с. Соснівка Шумського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2 м.кв. Пожежу ліквідовано місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

15:35

В с. Скоморохи Бучацького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

15:55

В м. Тернопіль по вул. Піскова, поблизу території гаражного кооперативу «Східний» виникла пожежа сміття на відкритій території, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Під час гасіння не допущено поширення вогню на гаражний кооператив.

16:25

На межі сіл Лозова та Шляхтинці Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 0,7 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с.Шляхтинці.

17:07

В м. Тернопіль на вул. Золотогірська, 17 виникла пожежа сухої трави на площі 100 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

17:16

В с. Зарубинці Збаразького району виникла пожежа сухої трави, на площі 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі не допущено поширення вогню на лісові насадження площею 5 га.

17:56

В с. Біла Тернопільського району на відкритій території виникла пожежа сухої трави та очерету на площі 40 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:25

Поблизу м. Монастириська виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 19-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:42

В с. Кривки Теребовлянського району  виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 4 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 25-го державного пожежно-рятувальногопоста 12-ї ДПРЧ. Під час гасіння пожежі не допущено поширення вогню на лісові насадження площею 3 га.

18:45

В с. Гермаківка Борщівського району  виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Мельниця-Подільська.

19:43

В м. Бережани по вул. Січових Стрільців виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 200 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

01:13

В м. Тернопіль на вул. Будного, 2а виникла пожежа сухої трави та сміття поблизу гаражного кооперативу «Супутник», на площі 20 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *