Тема

Тернопільські новини

Тернопільські чиновники нагріли руки на укладанні бруківки

Чиновники Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради платять за укладання бруківки майже 3 тисячі гривень за метр квадратний.

Правда платять не всім, а лише обраним.

26 липня 2018 року вказаний структурний підрозділ Тернопільської міської ради уклав два договори на капітальний ремонт благоустрою територій вулиці Олени Кульчицької.

Чому договорів два?

Тому що чиновники вирішили обійти процедуру публічної закупівлі і поділили вулицю на два об’єкти. Перший – від вулиці Коперника до ДП “Тернопільський облавтодор”, другий – від бульвару Т. Шевченка до житлового будинку за адресою О. Кульчицької,9.

Підопічні Сергія Надала оцінили перший об’єкт у 1 418 055,00 грн, другий – у 1 323 196,00 грн.

Відтак, непроводячи процедуру закупівлі Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради уклало прямі договори з ФОП Горлій Андрій Євгенович та ФОП Дідушок Ігор Ігорович.

Загальна вартість робіт – 2 741 251гривень. Фактично, вартість одного квадратного метра бруківки разом з роботою вийшла майже 3 тисячі гривень, що в декілька разів перевищує фактичну вартість.

Правоохоронні органи не цікавляться таким розбазарюванням бюджету, адже в потрачену суму включено також і щедрі відкати для перевертнів в погонах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *