Тема

Тернопільські новини

В Дністрі втопився хлопчик, який випасав корову

26 серпня о 19:45 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про те, що у селі Космирин Бучацького району під час купання у річці Дністер втопився 9-ти літній місцевий житель. Як з’ясувалося, дитина зникла близько 19:20 26 серпня.

Для пошуку тіла було залучено черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, представників поліції та мобільно-оперативну групу Бучацького районного відділу.

27 серпня пошуки продовжилися. У пошукових роботах беруть участь працівники рятувально-водолазного відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення та  9-ї ДПРЧ Управління. На допомогу залучено 30 чоловік місцевого населення та 20 працівників національної поліції.За попередніми даними, хлопець разом із товаришем пасли корови та вирішили покупатися у річці Дністер. Зробили з пластикових пляшок жилет, вдягнули його на груди та пішли у воду. Проте такі засоби безпеки не врятували –  саморобний пристрій розв’язався. За словами товариша загиблого, хлопчик намагався доплисти до берега, однак йому це не вдалося  і він пішов під воду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *