Тема

Тернопільські новини

На Великдень на Тернопільщині сталося 6 ДТП, 3 – зі смертельними наслідками

На дорогах області трапилося 6 дорожньо-транспортних пригод, у яких четверо людей загинули та 12 – травмовані.

  Автопригода, у якій загинув 8-річний хлопчик, сталася близько 18 години поблизу села Струсів  у Теребовлянському районі. За попередніми даними, 22-річна дівчина не впоралася з керуванням автомобіля «Opel Vivaro» та з’їхала на узбіччя дороги.  В результаті такого маневру мікроавтобус зачепив відбійник,  внаслідок чого відчинилися задні двері салону через які випали двоє пасажирів: 8-річна дитина та 18-річний хлопець. Від сильного удару малолітній загинув на місці події, а іншого потерпілого доправили до лікарні. На момент аварії в мікроавтобусі перебувало 9 людей. За попередніми даними, водій транспортного засобу була твереза.  

  Двоє людей загинули та двоє отримали травми внаслідок аварії, яка трапилася близько 19 год на об’їзній дорозі міста Бучач, поблизу повороту на село Рукомиш. 27-річний житель одного із сіл району, керуючи автомобілем марки «Opel Insіgnia», виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з «ВАЗ-2107». Від сильного удару 22-річний водій та 17-річний пасажир «Жигулів» загинули на місці події.   Як встановили правоохоронці, водій іномарки перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Наразі він затриманий згідно статті 208 КПК. Автомобілі поміщено на арештмайданчик. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 3 ККУ.  

  Ще одна дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася близько 19 години неподалік села Настасів Тернопільського району. 27-річний житель села Лучка не впорався з керуванням автомобіля «Volkswagen Passat» на іноземній реєстрації та в’їхав у дерево. Від отриманих тілесних ушкоджень водій іномарки загинув на місці події. Із понівеченого автомобіля тіло чоловіка діставали рятувальники.     Цього ж дня ще одну аварію з потерпілими зареєстрували правоохоронці у Тернопільському районі. Близько 21.20 у селі Підгороднє зіткнулися  дві іномарки. За попередніми даними, 34-річний житель Козівського району, керуючи автомобілем марки «Volkswagen Passat», виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з «Audi». В результаті аварії травми різного ступеня важкості отримали обоє водіїв і двоє пасажирів «Audi».  

  У ДТП поблизу села Горинка Кременецького району травми отримали троє людей. Близько 10.30 год.  39-річний житель Рівного не впорався з керуванням автомобіля марки «ВАЗ-21104»,  з’їхав з проїжджої частини у кювет та перекинувся.  Травми різного ступеня важкості отримали водій та дві його пасажирки.   У селі Іване Золоте Заліщицького району не розминулися «ВАЗ-2107» та «NISSAN Patrol». Травми отримали кермувальник «Жигулів» та його малолітній син.   Відомості щодо усіх ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Причини аварій встановлюють правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *