Тема

Тернопільські новини

Колишній регіонал і БППшник з Тернополя може отримати посаду в Києві

На розгляд Кабінету Міністрів України внесено подання про тимчасове покладення виконання обов’язків першого заступника голови Державного агентства автомобільних доріг України на Юлика Богдана Івановича.

Про це повідомив Володимир Бойко.

“Як Ви думаєте? Що робить міністр Омелян із чиновниками, які дуже вправно вміють обходити законодавство? У Фейсбуці пише, що потрібно негайно звільняти, а по факту вносить подання на покладення виконання обов’язків першого заступника Голови Державного агентства автомобільних доріг України”, – зазначає Володимир Бойко.

– Пане міністре! Ви нічого не переплутали? Це дійсно європейська практика? – обурюється політик. – Після такої реанімації недобитків партії регіонів я вже не можу дивуватися заявам Януковича про його швидке повернення до України.

Нагадаємо, Богдан Юлик в часи зародження Революції Гідності соратниками Януковича призначений першим заступником начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області. З 2014 року вже очолив цю установу. На початку цього року Богдана Юлика призначено начальником відділу контролю та документального забезпечення Укравтодору.

Минулого року в Тернопільській області було декілька гучних скандалів із поділом автошляхів на ділянки по 40 метрів задля уникнення процедур публічних закупівель на ремонт доріг. Тоді ж Міністр інфраструктури Володимир Омелян висловив думку, що чиновник повинен бути негайно звільненим. Виходить, що тепер його думка суттєво змінилася, пише Інформаційний простір Тернопілля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *