Тема

Тернопільські новини

Протягом 6-7 квітня рятувальники ліквідували 50 пожеж в природних екосистемах

6 квітня

06:36. В м. Тернопіль на вул. 15 Квітня виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 100 м.кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

12:34. В с. Мартинівка Бучацького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

13:42. В с. Кобилля Збаразького району виникла пожежа підстилки лісової посадки, на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:18. В с. Лиса Підгаєцького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, поблизу кладовища, на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 14-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:19. Між селами Лози та Бодаки Збаразького району виникла пожежа сухої трави та підстилки самосіву на відкритій території, на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди сел. Вишнівець. Під час гасіння пожежі врятовано ліс площею 20 га.

14:33. В с. Токи Підволочиського району на вул. І. Франка, 3 виникла пожежа сміття на приватній території, на площі орієнтовно 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:39. В с. Потутори Бережанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 0,3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

15:04. В с. Підзамочок Бучацького району на вул. Пекарська, 3 виникла пожежа сухої трави та просмолених старих шпал, на площі орієнтовно 10 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі врятовано електропідстанцію (ТП 10, №313, 150кВА), розташовану на відстані 4 м від осередку пожежі.

15:30. В м. Тернопіль на вул. Тарнавського, поблизу «Савич-парк», виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

16:56. В м. Почаїв Кременецького району на вул. Березина виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 23-го державного пожежно-рятувального поста.

17:34. В с. Трибухівці Бучацького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 500 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

17:42. В с. Млинівці Зборівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:46. В м. Тернопіль на вул. Подільська виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

19:26. В м. Теребовля на вул. Шевченка, 91 виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 100 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

19:54. В с. Ступки Тернопільського району  виникла пожежа сухої трави та очерету на відкритій території, на площі орієнтовно 2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:00. В м. Кременець на вул. Корнії  виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:21. В м. Ланівці на вул. Привокзальна виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 0,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20:45. В с. Сапанів Кременецького району виникла пожежа сухої трави на пасовищі поблизу лісового масиву с. Сапанів, на площі орієнтовно 4,8 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також силами місцевого населення в кількості 20-ти чоловік.

20:44. В с. Жизномир Бучацького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 0,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

21:00. Поблизу с. Ст. Вишнівець Збаразького району виникла пожежа сухої трави та підстилки самосіву на відкритій території, на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди сел. Вишнівець.

21:02. В с. Кровінка Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 400 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

21:07. В с. Романівка Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

21:16. В с. Котівка Гусятинського району виникла пожежа сухої трави та очерету на відкритій території, на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 22-го державного пожежно-рятувального поста.

21:26. В с. Млинівці Зборівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 700 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини.

22:14. В м. Збараж на вул. Залізнична виникла пожежа сміття на відкритій території, на площі орієнтовно 10 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

22:33. В с. Давидківці Чортківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, поблизу цвинтаря, на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

23:43. В с. Рублин Бучацького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 0,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

7 квітня

00:24. В с. Буцнів  Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 50 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

02:27. В с. Пробіжна Чортківського району виникла пожежа сухої трави та сміття на відкритій території, на площі орієнтовно 400 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

04:45. В м. Ланівці на вул. Незалежності, 39 виникла пожежа дерева та сміття на відкритій території, на площі орієнтовно 10 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

06:25. В с. Острів, Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі орієнтовно 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

07:20. В м. Тернопіль в парку «Топільче» виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 150 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

12:15. В м. Кременець на вул. Корнії виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 0,3 га. Пожежу ліквідовано черговим відділенням 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

12:24. В м. Бережани на вул. Л. Українки, 24 виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 200 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:16. В с. Киданів Бучацького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:25. В м. Ланівці на вул. Загребельна виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 0,3 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

14:34. В с. Ступки Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 0,1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

15:02. В с. Сапова Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 1,5 га. Пожежу ліквідовано черговими караулами 9-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Золотники.

16:25. В м. Тернопіль на вул. Куліша, 6а виникла пожежа окремо стоячого дерева та дерев’яного плоту на площі 15 м.кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

16:39. В м. Чортків на вул. Ваврінова виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 0,1 га. Внаслідок пожежі пошкоджено господарську будівлю на площі 6 м.кв. Пожежу ліквідовано першим відділенням 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі врятовано 2 будівлі

17:47. В с. Вигнанка Чортківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 200 м.кв. Пожежу ліквідовано другим відділенням 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі врятовано 1 будівлю.

17:59. В с. Малашівці Зборівського району виникла пожежа сміття на території Тернопільського міського сміттєзвалища на площі орієнтовно 200 м.кв. Пожежу ліквідовано відділенням 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

18:40. В м. Тернопіль на вул. Микулинецька, 101а виникла сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

20:30. Між селами Гаї Шевченківські та Гаї Гречинські Тернопільського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 300 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Шляхтинці.

20:49. В с. Чумалі Збаразького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 1,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

21:27. В с. Будилів Козівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

21:38. Поблизу м. Бережани виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 200 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

22:23. В с. Багатківці Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 200 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Золотники.

22:48. В с. Пробіжна Чортківського району виникла пожежа сміття та сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 200 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с. Пробіжна.

00:50. В с. Біла Тернопільського району виникла пожежа сміття та сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 15 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *