Тема

Тернопільські новини

В Тернополі водій в’їхав у припарковане авто та втік. Відео

Днями, на спецлінію 102, надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих, яка трапилася на вулиці Транспортній.

Прибувши за вказаною адресою, 52-річна тернополянка розповіла патрульним, що в її припарковане авто, у нічний період часу, в’їхав невідомий транспортний засіб, який покинув місце автопригоди. Інспектори відібрали від жінки та свідка події пояснення, склали схему ДТП та розпочали пошуки винуватця.

Згодом, завдяки професійним та оперативним діям інспекторів відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП, водія, котрий здійснив наїзд на припаркований автомобіль, вдалося швидко розшукати.

На 34-річного кермувальника Renault Megane, який покинув місце автопригоди, поліцейські склали протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та за ст. 122-4 (залишення місця ДТП) КУпАП.

Нагадуємо про відповідальність за вчинені правопорушення:

📍 ст. 124 КУпАП: позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року та штраф у розмірі 340 гривень;
📍 ст. 122–4 КУпАП: громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб, а також штраф у розмірі 255 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *