Тема

Тернопільські новини

Представники Тернопільського «Інваспорту» здобули шість медалей на чемпіонаті України з греко-римської та вільної боротьби серед спортсменів з порушенням слуху

Близько сорока спортсменів з Миколаївської, Херсонської, Одеської, Вінницької, Івано-Франківської, Київської, Тернопільської та інших областей України стали учасниками чемпіонату України з греко-римської та вільної боротьби серед спортсменів з порушенням слуху (юніори та кадети).

Такі змагання 4-6 лютого тривали у Миколаєві, на базі МОК КДЮСШ № 1. Тернопільський центр та ДЮСШІ «Інваспорт» у своїх вагових категоріях представляли четверо спортсменів, які здобули одну золоту і п’ять срібних медалей.
За підсумками змагань з греко-римської боротьби результати були такими: в/к 51 кг (кадети) ІІ місце – Кохан Денис (2004 р.н., учень Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру, тренер Шуптар Микола), в/к 70 кг (юніори) ІІ місце – Рачій Ігор (2002 р.н.,  учень ТНРЦ, тренер Шуптар Микола).

За підсумками змагань з вільної боротьби у наших спортсменів чотири нагороди: в/к 51 кг (кадети)
ІІ місце – Кохан Денис (2004 р.н., учень ТНРЦ, тренер Шуптар Микола), в/к 60 кг (кадети) ІІ місце – Блоха Віктор (2003 р.н., учень ТНРЦ, тренер Шуптар Микола), в/к 65 кг (юніори) І місце – Василик Микола (2000 р.н., учень ТНРЦ, тренер Попик Сергій), в/к 70 кг (юніори) ІІ місце – Рачій Ігор (2002 р.н., учень ТНРЦ, тренер Шуптар Микола).

Додамо, що Микола Василик візьме участь у чемпіонаті світу, який проходитиме в червні 2020 року в Туреччині, – повідомляє Регіональний Центр «Інваспорт».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *