Тема

Тернопільські новини

У Тернополі провели перший конкурс краси серед жінок елегантного віку

3 лютого у місті вперше відбувся конкурс краси серед тернополянок віком від 60-ти років «Краса елегантного віку». Участь у шоу прийняли вісім конкурсанток поважного віку, які є підопічними Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення та пройшли попередній відбір.

Підтримав тернопільських красунь та привітав з участю у першому конкурсі краси серед жінок поважного віку і міський голова Сергій Надал.

«Я щиро дякую усім учасницям за те, що долучилися до цього прекрасного заходу. Сьогодні ви стали прикладом для усіх, продемонструвавши, як важливо не боятися розвиватися і вдосконалюватися та бути активними учасниками суспільного життя в місті, незважаючи на свій вік, – відзначив Сергій Надал. – Я також безмежно вдячний ініціаторам заходу – працівникам територіального центру обслуговування населення за те, що робити усе можливе, аби життя тернополян поважного віку було яскравим, цікавим та різноманітним. Вірю, що конкурси краси такого формату в Тернополі стануть традиційними та щорічними».

Під час конкурсу тернопільські красуні здійснювали декілька виходів на сцену, під час яких дефілювали у вишитих сукнях та інших нарядах, танцювали і відповідали на запитання. За результатами голосування журі, усі вісім учасниць отримали нагороди та корони у різних номінаціях, а титул «Панна глядацьких симпатій» здобула найстарша учасниця конкурсу Галина Стасіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *