Тема

Тернопільські новини

На Тернопільщині чоловік обстріляв рибний патруль

Мисливську незареєстровану рушницю, близько п’ятдесяти патронів до різної вогнепальної нарізної та гладкоствольної зброї, а також майже сто грам пороху – усе це вилучили правоохоронці у жителя села Вістря. Небезпечні предмети чоловік зберігав у власному домогосподарстві.  

Проводити санкціонований обшук господар будівлі не дозволяв, а тому правоохоронці викликали бійців спецпідрозділу КОРД.   Нагадаємо, в ніч з 24 на 25 січня в Монастириське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік погрожує працівникам Івано-Франківського рибоохоронного патруля. П’ятеро представників рибного господарства проводили рейд Дністром. У ході перевірки службовці виявили браконьєрські сітки.  

Коли вони почали вилучати знахідку, на берег вибіг невідомий, почав кричати та погрожувати. За кілька хвилин він повернувся зі зброєю і здійснив близько десяти пострілів в бік човна працівників рибогосподарства. На щастя, ніхто не постраждав.  

Даний факт внесли в ЄРДР відповідно до статті 348 ККУ – Посягання на життя працівника правоохоронного органу.

Вилучені вогненебезпечні предмети правоохоронці передали в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *