Тема

Тернопільські новини

У Тернополі переносять пішохідні переходи

У Тернополі на вулиці Руській (поблизу перехрестя вулиць Коперника та Січових Стрільців) здійснюють перенесення пішохідних переходів з метою зменшення аварійності на даній ділянці дороги.

Наразі переходи обмежили турнікетною огорожею, а незабаром вони будуть відновлені на деякій відстані. Перемістять переходи і на вулиці Коперника та на вулиці Січових Стрільців. Також, з метою безпеки тернополян, змістили пішохідний перехід на вулиці Збаразькій.

Як розповідають в упрівлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, подібні роботи проводять і на інших ділянках міста. Зокрема, нещодавно пішохідні переходи закрили на вулиці Крушельницькій поблизу двохаркового моста та на вулиці Пирогова нижче «Театру актора та ляльки».

Нові переходи облаштували на вулиці Бережанській в районі ресторану «Три богатирі», на вулицях Курбаса, Дубовецькій, Монастирського, Коновальця. Також було облаштовано турнікетне огородження для уникнення хаотичного руху пішоходів на вулицях Богдана Хмельницького та Братів Бойчуків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *