Тема

Тернопільські новини

В Заліщицькому районі обікрали училище. Фото

Співробітники Заліщицького відділення поліції розшукали зловмисників, які вночі винесли  з училища чотири електродвигуни. Причетними до протиправного виявилися двоє родичів, один із котрих неповнолітній.

  Повідомлення про крадіжку майна з території профтехучилища, що знаходиться у селищі Товсте, надійшло до співробітників заліщицької поліції  від викладача. Виїхавши на місце  події, правоохоронці встановили, що злодії проникли до приміщення навчального класу вночі, знявши віконну шибу. З середини викрали чотири  електродвигуни загальною вартістю майже вісім тисяч гривень.   Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися двоє родичів, котрі проживають в одному з сіл району. Старшому з підозрюваних 44 роки, його спільнику – 15.  

  Правоохоронці вилучили за місцем їхнього проживання один електродвигун, решту моторів вони розібрали та здали на металобрухт.  

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Дії підозрюваних кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *