Тема

Тернопільські новини

Велика пожежа у Великому Глибочку. Фото

О 08 год. 25 хв. 15.09.2019 на ОДС ОКЦ Управління надійшло повідомлення про пожежу по вул. Тернопільська, в с. Великий Глибочок, Тернопільського району, будівлі в якій вироблялась та зберігалась соняшникова олія.

За лічені хвилини на місце пожежі направлено черговий караул 3 ДПРЧ Управління. По прибуттю до місця виклику рятувальниками встановлено,  що пожежа виникла в прибудованому до будівлі піднавісі та розповсюдилася на покрівлю будівлі. Площа пожежі на момент прибуття становила  500 квадратних метрів.

З метою попередження розгерметизації цистерн, що знаходились в середні будівлі  та загорання олії, керівником гасіння пожежі оголошено 3 номер виклику. В будівлі знаходилось  2 повністю наповнені цистерни ємністю 30 т і 10 т, 1 частково наповнена ємністю 10 т та 1 пуста ємністю 50 т. Ззовні будівлі розташовані 19 пластикових баків ємністю 1 т з готовою продукцією.

Всього на гасіння пожежі залучено 7 од. техніки та 27 рятувальників.

Під час гасіння врятовано: частину складського приміщення площею 250 м кв., прибудовану допоміжну будівлю площею 170 м кв., допоміжну будівлю, що знаходиться на відстані 5 м, площею 80 м кв., адміністративну будівлю розташовану на відстані 8 м, площею 15 м кв. та легковий автомобіль «Fiat».

Внаслідок пожежі знищено: частину виробничо-складської будівлі на площі 500 м кв. та 1 пластиковий бак з готовою продукцією.

Пожежу локалізовано о 09:54, а о 11:31 повністю ліквідовано

На місці пожежі загиблих та травмованих не виявлено.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *