Тема

Тернопільські новини

В Чорткові на хабарі затримали чиновника міськради, наближеного до міського голови

Вчора, 3 квітня 2019 року, в Чорткові в приміщені Чортківської міської ради правоохоронці на хабарі затримали начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю міськради Андрія Філіпа.

Чиновник отримав хабар за введення в експлуатацію будівлі. Передача коштів відбулася на автостоянці поблизу міської ради. Чиновник поклав хабара собі у кишеню. Саме затримання відбулося в службовому кабінеті Андрія Філіпа через декілька хвилин після цього.

Андрій Філіп в стінах Чортківської міської ради вважається одним із найбільш наближених до міського голови Володимира Шматька. Цілком ймовірно, що таким чином правоохоронні структури “передають привіт” самому мерові, адже до його роботи теж є чимало зауважень зі сторони закону.

Водночас, правоохоронці не спішать публічно хвалитися затриманням хабарника. Ймовірно, чекають на “вирішення питання”.


5 thoughts on “В Чорткові на хабарі затримали чиновника міськради, наближеного до міського голови

  1. Справа ж – в наших все ще постсовкових реаліях – не в тому, з ЧОГО почали, а в тому, ЧИМ закінчать цю справу наші “непідкупні” владоохоронні органи, тобто, ЯКИМ буде … рузвельтат. А якщо мова йде про введення в експлуатацію, то там, навряд чи обійшлось без “одобрямсу” міського менЕджера, під яким перебуває відділ ДАБК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *